Злочинців судитимуть за замах на львівського бізнесмена, під час якого загинули троє людей

 УНН

Прокуратура передала до суду справу організатора та чотирьох виконавців замаху на вбивство відомого львівського бізнесмена, під час якого загинуло троє осіб. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження відносно організатора та чотирьох виконавців за підозрою у замаху на вбивство бізнесмена, під час якого загинули троє людей,

Так, 29 серпня 2016 на автодорозі поблизу села Старе Село Пустомитівського району Львівської області четверо виконавців злочину з метою умисного вбивства відомого у Львівській області бізнесмена, привели в дію, попередньо закладені під асфальтне покриття, протитанкові міни, внаслідок чого було пошкоджено та зупинено позашляховик марки “Mercedes-Benz”, який рухався в складі автоколони із трьох автомобілів.

Відразу після вибуху, останні, помилково вважаючи, що у салоні автомобіля перебуває бізнесмен, відкрили вогонь із вогнепальної зброї по зазначеному автомобілю, в результаті чого загинули троє людей. Натомість четвертий пасажир вказаного автомобіля отримав тілесні ушкодження, із якими його було доставлено до закладу охорони здоров’я.

Водночас, бізнесмен на іншому автомобілі, який не зазнав пошкоджень, залишив місце події.

У відомстві зазначили, що обвинуваченим продовжено строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці без визначення застави.

За вчинення інкримінованих злочинів, злочинцям загрожує довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення