Зупинили нападників: студенти академії внутрішніх справ врятували киян (фото)

 FaceNEWS

Троє курсантів зупинили бешкетників, які зухвало поводилися і чіплялися до перехожих. Неприємна ситуація сталася в Печерському районі столиці.

"Курсанти 4-го курсу навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ капралів поліції Богдан Дзядченко, Едуард Фесенко і рядовий поліції Дмитро Матвєєв, перебуваючи в короткостроковій відпустці, прогулювалися по місту. Вони помітили компанію чоловіків, які голосно лаялися і приставали до громадян ", - йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Майбутні офіцери вирішили підійти до порушників громадського порядку, щоб зробити їм зауваження. В цей час один з бешкетників вдарив перехожого в обличчя. Курсанти, представившись і пред'явивши службові посвідчення, зажадали, щоб правопорушники припинили зухвалу поведінку.

Чоловіки почали тікати, і однокурсники кинулися наздоганяти їх, викликаючи в цей момент на допомогу наряд поліції. Одного з агресивних втікачів курсанти затримали і передали патрульним, які приїхали на виклик.

"Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції. Діям правопорушників буде надана відповідна правова оцінка. А курсантам Національної академії внутрішніх справ спасибі за оперативну реакцію і небайдужість. Своїм вчинком майбутні офіцери довели, що готові служити і захищати", - зазначив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення