Звільнений за "Законом Савченко" зловмисник на столичному вокзалі грабував перехожих

Зловмисник нещодавно звільнився з місць позбавлення волі за так званим "законом Савченко". Тепер йому оголосили про підозру у вчиненні грабежу. Про це повідомляє Нацполіція України

"Під час відпрацювання оперативники відділу поліції на станції «Київ-Пасажирський» побачили чоловіка, який просив про допомогу. Правоохоронці затримали зловмисника, який втікав із місця події, та доставили його до відділу поліції.

Виявилося, що раніше судимий за корисливі злочини житель Іван-Франківської області відібрав у чоловіка телефон. Потерпілий пручався, тож грабіжник штовхнув його у груди та спробував втекти.

З’ясувалося, що у серпні підозрюваний звільнився з місць позбавлення волі за так званим "законом Савченко". З того часу він ніде офіційно не працював. Під час слідчих дій потерпілий впізнав свого кривдника",-йдеться у повідомленні

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення