Чим загрожує чиновникам опублікування е-декларацій (відео)

Відвертий грошовий стриптиз. Хто б міг подумати, що слугів народу така спіткає доля. Прийдеться показувати, здавалось би, найпотаємніші запаси.

Поки українці прозрівають, на часі запитання: що далі? До непристойного фінансового роздягання вдалися 120 тисяч чиновників. З них 413 нардепів, які задекларували більш ніж дванадцять мільярдів гривень. Ми підрахували вагу цього неймовірного статку.

Дванадцять з гаком мільярдів - це по 100-гривневій купюрі 152 тони грошей. Якщо вантаж такого масштабу розділити по 20 тон, він ущент заповнить вісім ось таких фур І це лише грошові активи народних депутатів, лише задекларовані.

Посадити, забутися чи змусити сплатити податки? Дехто з нардепів, усвідомивши свої перспективи, вдався до хитромудрих методів за принципом: то не моє, мені підкинули. А підкинули аж сім квартир Оце так пощатило нардепу

Микола Фролов, народний депутат України

«Я числюся власником кількох квартир в різних містах України, в яких ніколи не був, а також «Таврії» 94 року випуску… Мені чужого не треба,але попереджаю спритних малих, які скористалися моїм чесним ім'ям в своїх паскудних цілях: раз це майно «де-юре» належить мені, то вам лишається одне з двох - або зізнатися в шахрайстві, або це «майно» буде належати мені і «де-факто». Запити до відповідних органів вже направлені»

Лікувати нічим, воювати нічим, платити зарплати нічим, бюджет - банкрут. Демонстрація злиднів - на противагу грабунку держави.

Експерти переконані: задеклароване - далеко не все, що мають чиновники. Це - залишки, котрі просто не встигли сховати Утім, і цього цілком достатньо, аби втратити репутацію. І дехто з політиків - ризикують Не лише позбутися посад, а й потрапити до тюрем

Попри розпач і шок українців, є-декларації - перемога! Система запрацювала і чекає нової хвилі з січня 17-го. Одкровення українських чиновників однозначно вплине на стосунки з європейськими та заокеанськими партнерами, котрі надалі розкидатися беззвітними позиками - не будуть. Перед керівним апаратом вітчизняних мультимільйонерів сплила проблема: повернути довіру іноземних інвесторів. І зрештою, отямитися,подумавши не лише про свою й без того забиту кишеню, а й країну. А виборці на майбутніх перегонах, зрештою, озброяться аргументами про майновий стан слугів народу. І тепер вже власноруч і цілком свідомо поставлять підписи під крахом їхньої політичної кар'єри.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення