"Чорний" нотаріус у столиці залишив без житла 52 родини (відео)

Ви спокійно спите вночі? А саме в цю мить ваша оселя може легко стати чужою. Серед ночі, за якісь хвилини, власні квартири втратили одразу 52-і сім'ї. Як таке можливо? Коли люди про це дізналися, їх косили серцеві напади, а вагітна жінка навіть народила дочасно! Звичайний нотаріус може за секунду залишити будь-якого українця ні з чим, і зламати людині життя

Для Віри Костянтинівни життя в столиці було нездійсненною мрією. Рік назад вона ризикнула і разом із дочкою та зятем поміняла просторий будинок у Черкасах на маленьку квартирку в київській новобудові. Вклали в ремонт усі фінанси й сили, а як у грудні, разом із сусідами, пішли за документами - почули від нотаріуса таке, від чого просто остовпіли!

І таких постраждалих - аж 52-сім'ї! Ця новина буквально валила людей з ніг

Розлючені люди накинулися на керівника фірми-забудовника. Чоловіка ледве не лінчували! Та він присягається - людські квартири не продавав. І одразу запідозрив власників землі, на якій звели будинок.

Півсотні вкрадених квартир переоформила нотаріус із 20-тирічним стажем Оксана Буряк. На скарги людей у поліцію та прокуратуру - жодної відповіді. До офісу нотаріусу йдуть Надзвичайні новини, втім тут - мертва тиша. Сусіди не бачили жінку вже більше 2-ох тижнів, а її телефон мовчить.

Пильнуйте своє майно! Будь-якої миті ваша квартира може стати чужою! Адже з кожним роком «чорних» нотаріусів в Україні все більше. Та чому ж вони такі зухвалі?

Завдяки доступові до електронного реєстру нерухомості, будь-який нечистий на руку нотаріус може з легкістю ламати людські долі

Вірі Костянтинівні та її ошуканим сусідам, вважай, пощастило. На їхні скарги відреагували в міністерстві юстиції

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення