Хто влаштував морг біля ВР? (відео)

Як думаєте, скільки людей щогодини помирають від раку, пневмонії, грипу і навіть звичайної застуди? Кожних шістдесят хвилин помирають шістдесят сім українців!

Таку моторошну статистику оприлюднили активісти пацієнтських організацій. Неправильні діагнози, невчасне лікування та халатність медиків часто вартують людського життя. Вітчизняна медицина - на межІ! То чому ж депутати не поспішають навіть розглядати проекти реформи? Може комусь просто вигідно, аби українці продовжували вмирати? Хто влаштував морг на порозі Верховної ради й змусив обранців милуватися трупами? Валерія - мама двох дітей. У дитячих поліклініках вони часті гості, тому про жахливі лікарняні умови, довжелезні черги та страшну корупцію жінка знає не з чуток.

Ситуація з медициною в країні дійсно - на межі катастрофи. Більшості українців недоступна й половина необхідних лікарських послуг, бо на них у бюджеті немає грошей. Бракує і вакцин. Як не було, так і досі немає сироватки від ботулізму. Незареєстровану російську чи польську родичі пацієнтів змушені купувати нелегально. А тим часом смертельна недуга забирає все більше життів. Минулого тижня від ботулізму помер 40-карічний киянин Ми хочемо звернутися до міністерства охорони здоров'я, тому що проблема не вирішена не тільки в місті Києві, вона не вирішена у всій країні. Сировотки не зареєстровані і ми не можем їх закупити за державні кошти. Обурені пацієнти й активісти інсценували під Верховною Радою справжній морг. Люди лягли на землю, а їхні тіла накрили білими простирадлами. Вони вимагають винести на чергове засідання пакет законопроектів, що мають запустити медичну реформу. Також стало відомо про те, що коли журналісти поставили во міністру Охорони здоров'я Ульяні Супрун питання щодо вакцін, чиновник почала тікати. Навіть після того, як журналісти її наздогнали вона відмовилась коментувати ситуацію

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення