Як зупинити самогубців: поради психологів (відео)

Передсмертну записку закохані залишили у хмарочосі в центрі Дніпра. Пара продумала деталі до дрібниць: трояндами виклали підлогу в номері та залишили фото. Убиті горем родичі юної дівчини звинувачують в усьому хлопця.

Нелюбов, а саме дружба спричинила самогубство сестер у Маріуполі. І знову записка: поховайте нас разом. А ось дівчинка з Києва, яка залишила інформацію для матері та на камеру зняла останній крок.

А що робити, коли батьки не можуть дати ради собі. Ось тут мати залишила 10 дітей.

Раптово вкоротила собі віку і звичайна киянка, яка спочатку викинула дитину, а потім себе. Насправді самогубство ніколи не коїться раптово. Людина йде до цього тривалий час. І це помітно.

Герой АТО, зміг пораненим дістатися до своїх. Очолив аеропорт, але попрацював лише 3 місяці. А потім випустив собі пулю в груди практично на очах у дружини.

На Хмельниччині молодик відтяв собі голово пилкою. А на Львівщині люди знайшли чоловіка спаленим. Він сам перетворив себе на смолоскип. Цим людям не вистачає уваги близьких. Демонстративність. Вони прагнуть уваги та залишають по собі страшні спогади тим, кого найбільше кохають

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення