Колектори тероризують вчителів столичної школи (відео)

Колектори тероризують школу. Як вам таке? Вони вже, не ховаючись, телефонують учителям із нецензурною лайкою, а потім ще й обіцяють, що цілим із навчального закладу не вийде ніхто. Чого тепер чекати педагогам? Через чиї борги можуть постраждати ваші діти?

Невідомий зателефонував до школи ще в п'ятницю вранці. Спершу чоловік ввічливо попросив поспілкуватися з керівництвом. А щойно завуч підняла слухавку - одразу почула брудну лайку та погрози. Заблокувати роботу школи, вивести з ладу телефони усіх працівників та зганьбити репутацію навчального закладу! Все це обіцяв якийсь Костянтин. А наостанок - криваву розправу над учителями

Виявляється, то дзвонили... колектори! Хто б міг подумати, що вони наважаться погрожувати всій школі! І все це - за дві з половиною тисячі гривень, які позичив у кредитній спілці син шкільної вчительки. Хто вона? Колеги не говорять. Кажуть, педагог - похилого віку, і через скандал тепер має проблеми зі здоров'ям.

Педагоги дізналися - залякували їх працівники фінансової компанії «Конкорд». Але за адресою реєстрації цього підприємства немає. Хоча місцеві розповідають, що таємничих вимагачів шукають тут часто: і поліція, і постраждалі від їхніх дій люди.

Номери, з яких аноніми шантажували школу, тепер не відповідають. Сама ж учителька вже погасила синові борги. До школи нахаби більше не телефонують. Але чи можуть педагоги та школярі почуватися в безпеці опісля таких погроз? Адже поліція і досі не знайшла, хто саме тероризував освітян. І хтозна, чи зупинилися б аферисти лише на телефонних розмовах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення