Квартирний аферист, який залишив безліч людей на вулиці, вийшов з-за ґрат (відео)

З речами - на вихід. Увага, відомий аферист - вийшов з тюрми. І розпочав нову серію походеньок. У його активі - більше півтисячі жертв. У всіх - відбирав квартири. "Надзвичайні новини"полювали за ним кілька років, поки Антона Подвезька не запроторили за ґрати. Але милостивий закон Савченко - його випустив. Тож - готуйтеся ставати його, так би мовити, підопічними.

Суд гуманний, натомість ми - попереджуємо про небезпеку. Придивіться уважніше, може він і вас уже -обвиває навколо пальця? Унікальна схема, на яку клюють просто всі

Вхідні двері вибиті. У квартирі - повно кремезних молодиків. Вони вже поміняли замки та просто на очах у господарів оселі -запхали їхні речі у будівельні мішки. Родину Пічугіних - викидають на вулицю. Серед загарбників -знайоме обличчя. Це - відомий на усю країну лихвар Антон Подвезько. Засуджений за шахрайство квартирний аферист - він знову взявся за прибуткову справу.Ця схема - класика чорних ріелторів. Сім років тому - каже Ірина Пічугіна - терміново були потрібні гроші. 25 тисяч доларів їй позичив Подвезько. У якості застави попросив скласти договір купівлі-продажу на її чотирикімнатну квартиру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення