Мер Вишневого пропонував в.о міністра квартиру з власного фонду (відео)

Це новий житловий комплекс на Київщині. Квартири ненабагато дешевші ніж у Києві. Десь на нижніх поверхах мала б вже ремонтуватися хатинка для безквартирної міністерші Уляни Супрун. Могла б, але Супрун відмовилася та повідомила про сумнівну пропозицію НАБУ.

І з того часу всі її дії знімали на відео. А почалося все з того, що Голова Київо-Святошинського осердку Радикальної партії Олег Богачов попросив про невеличкий обмін. Мовляв, треба допомогти лікарні обладнанням, а за це можна отримати квартиру на Київщині. Сам чоловік нічого не має, тож у гру вступає мер міста, який обіцяє допомогу з власного фонду. Яким чином мер розпоряджається комерційним житлом, як власним-незрозуміло.

А щодо медобладнання, то чоловік розповідає, що у лікарні нема кому працювати на дорогому томографі. Тож не виключає, що його віддадуть у приватні руки. Тобто на дорогому обладнанні планувалось заробляти гроші, заміть того, щоб використовувати його безкоштовно. Мер Вишневого Ілля Діков згідно автобіографії до 2010-го працював заступником керівника Києво-Святошинської міліції. Задекларував дві квартири та дві земельні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення