Містика? Розстріляний біля столичного ТРЦ чоловік був сусідом вбитого шаманом подружжя (відео)

Столиці не можна спати спокійно. Буквально, ні дня - без зухвалого злочину. Ось, розстріл чоловіка - на парковці торговельного центру. Злочинці, абсолютно відкрито - не ховаючись, зрешетили все навколо з автомата Калашникова. Тіло нещасного прошили щонайменше 20 куль! Пробило й випадкові автомобілі. Хто помер, і кому пощастило вижити?

Наші журналісти були на місці страшної розправи У торговельному центрі о цій порі ще працює кінотеатр, супермаркет і ресторан швидкого харчування. Аж раптом майже сонну тишу розриває автоматна черга. Поміж запаркованих машин лежить закривавлений чоловік. Слідчі дії закінчилися ще вночі, але поліцейська стрічка тут і досі. Вона має вбергти неуважних автомобілістів від неймовірної кількості крові, яка ще не висохла навіть на палючому сонці. Тутешні охоронці шокують манерами.

Таксист Віталій тому, що сталося тут, не дивується Кому ж не допомогли того фатального вечора? Загиблий - азербайджанець. Його звали Асіф Мамедов. Йому було 53 роки. Він жив ось у цьому будинку. Консьєржка Валентина розповідає - чоловіка тут бачила кілька останніх місяців. Квартиру він винаймав. А буквально 2 тижні тому до нього приїхала дружина з двома маленькими донечками. Навряд чи Асіф мав постійну роботу, бо протягом дня регулярно потрапляв на очі вахтерам. Машини в нього не було. Мешканці приголомшені - адже їхній під'їзд уже вдруге потрапляє у кримінальні новини. Неймовірно, але саме тут жила подружня пара, яку ще місяць тому шукали всім миром. А згодом виявилося, що їх убив сільський шаман, до якого чоловік і жінка поїхали лікуватися від безпліддя. Та правоохоронним органам - не до окультизму. У МВС уже заявили - ймовірно, загиблий Асіф Мамедов в Україні переховувався, бо в Росії його розшукують за підозрою в убивстві

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення