На Дніпропетровщині вбили та підпалили молодого хлопця (відео)

Забили ногами до смерті, а потім, аби сховати сліди вбивства, підпалили. Моторошний злочин у святковий день - у Дніпрі. Біля однієї з місцевих шкіл виявили обвуглений труп. Хто - жертва, і чому з нею розправилися так по-звірячому? На місці убивства були і наші корепонденти.

Один зі спальних районів Дніпра. Моторошну знахідку виявили вранці - поблизу місцевої школи. За металевим гаражем на матраці у купі сміття лежало обвуглене тіло молодого чоловіка. Швидка - не знадобилася. Люди одразу викликали поліцію

Хто жертва, встановили швидко - це тридцятирічний дніпрянин. Його методично вбивали- нанесли перед смертю близько сотні ударів. На тілі буквально не залишили живо мого місця

Це - один із підозрюваних. На його слід вийшли буквально наступного ранку. Затримали разом із спільником. Напередодні втрьох чоловіки зібралися у сторожці водоканалу, де працював один з убивць. Хильнули бояришника. А далі - як у тумані.

Свого побитого тридцятирічного співпляшичника - ці двоє просто підпалили. І накивали п'ятами. За що саме - обидва толком навіть не можуть пригадати! А провину за вбивство перекладають один на одного.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення