На Київщині чоловік зарізав зятя за те, що той заступився за тещу (відео)

Невдале заступництво! На Київщині у розпалу родинного скандалу чоловік не втримався і зарізав свого ж власного зятя За що, спитаєте ви? За те, що молодик заступився за тещу. Поплатився дорстоко - отримав ніж - у груди.Тепер, після фатального вчинку, двоє малих дітей залишилися без рідного батька, а їхній дідусь потрапить за ґрати! Років на 15. Та найцікавіше - в тому, що сусіди в один голос твердять: це - нещасний випадок.

Все сталося на подвір'ї ось цього будинку. Ввечері зять повернувся додому і застав тестя, який кричав на тещу. Хлопець намагався заспокоїти нетверезого родича.

Слово за слово, між чоловіками виникла сварка. Конфлікт родичів переріс у бійку і вже на подвірёї тесть накинувся на зятя з ножем та двічі вдарив його у груди.

Зрозумівши, що накоїв, господар сам викликав швидку, але врятувати хлопця медикам не вдалося. Один з двох ударів ножем прийшовся точно у серце.

Люди не приховують - сусід полюбляв хильнути горілки, втім взявся за ніж і кинувся на рідну людину вперше. І додають: убитий, хоч і мав судимість за крадіжку, був справжнім господарем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення