На Київщині депутати одностайно віддали дитячий садочок під генделик (відео)

Ви безсовісні. Безсовісні ви. Ледь не плаче і депутати так самісінько. Ви не хочете, ви нічого не хочете. Ми вас зібрали для того,щоб ви, щоб ви відкликали оте шо ви передали.

Мешканці Дівичок уже давно такого стресу не переживали. В людей піднімається тиск, температура і ледь не віднімається мова. Все після того, як вони дізналися, що сільські депутати тишком-нишком вирішили виселити дітей із місцевого садочка, а саму будівлю віддати тутешньому, так би мовити, ресторатору.

Вибачте за слово, генделиків нам в селі достатньо. У нас садочок прекрасний, з прекрасним ремонтом, вікна енергозберігаючі, замінили підлогу, замінили сантехніку, будівля в прекрасному стані, в якій мають займатися дітки.

депутат Дівичківської сільської ради вважає, що переселення дітей необхідне в зв'язку з економією коштів

Згідна з відселенням навіть директорка дитячого садочка Лариса Матюк. Вона запевняє, що в них проблем - по горло. Мовляв, не дивіться на пластикові вікна, гарний ремонт і прекрасний ігровий майданчик. Дітям потрібно терміново переїжджати, бо у ванній кімнаті протікає кран. А ще - не повірите - треба побілити стелю.Воно і не дивно. По-іншому Лариса Матюк сказати не могла. Бо вона -дружина сільського голови.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення