На Київщині люди готуються до самосуду через те, що суддя відпустила серійного злодія (відео)

На Київщині зухвалий злодій тримає у страху ціле селище. Люди кажуть: чоловік обчистив уже два десятки будинків. Зловмисника навіть спіймали на гарячому - коли той виносив золото із квартири власного кума. От тільки за ґратами крадій пробув недовго - бо гуманна суддя його відпустила. Крадіжки в селищі не припинилися - люди готуються до самосуду. Чому ж суддя так вчинила?

В цю квартиру злодій пробрався по обіді. Думав - вдома нікого немає. Але на той момент у своєму ліжечку спала трирічна Злата. Дівчинка лише дивом не прокинулася, поки її родич обчищав помешкання.

Непроханого гостя піймали сусіди. Пані Наталя того дня доглядала Злату, поки її батьки гостювали в іншому місті. Жінка вийшла з квартири лише на кілька хвилин, а коли повернулася - то застукала злодія у вбиральні.

Згодом з'ясувалося, що ця квартира була не єдиною у чорному списку злочинця. Напередодні чоловік обчистив будинок матері Алли. Звідти виніс побутову техніку і стародавню ікону. Але цього зловмиснику виявилося замало і він поліз до помешкання власних кумів.

Він прекрасно знав, шо я роблю на сутках, він почистив хату, а потім через два дні, бо те шо недокрав, там трохи золота, того всього, він його не знайшов фактично, воно в тряпках було, то я одала їй, то він через день поліз до них.

На рахунку Сергія майже два десятки обкрадених будинків - розповідають люди. У селищі чоловіка добре знають.

І коли злочинця нарешті піймали - усе селище видихнуло із полегшенням. Втім, за гратами Сергій пробув усього дві доби. Гуманний суд випустив чоловіка з-під варти. Люди шоковані.

Суддя, яка випустила підозрюваного, пояснює - Сергій тепер під цілодобовим домашнім арештом. Тримати його за ґратами не дозволяє закон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення