На Київщині на подвір'ї приватного будинку спалили автівку (відео)

Одні машини обкрадають, інші - підпалюють! На Київщині вогнем борються з місцевими активістами! Посеред ночі у дворі приватного будинку на Петропавлівській Борщагівці загорівся мікроавтобус місцевої мешканки. Власникам разом із сусідами довелося самим приборкувати полум'я. Але новенька автівка майже повністю згоріла. Чим насправді займалася хазяйка машини? За що - така вогняна помста?

Тієї страшної ночі сусідська вівчарка Рік першим відчув недобре. О третій годині пес почав голосно гавкати. Сусідка Людмила, яка ще не спала, вийшла заспокоїти пса, аби він не розбудив дітей. І завмерла.

За долі секунди чорний дим перетворився на страшну пожежу. Палав мікроавтобус, який стояв у дворі біля гаража. Вогонь ішов з-під капоту. Сусідка одразу покликала господарів.

Ще зовсім новенький мікроавтобус Фольксваген рятували всім кутком. Адже пожежна машина приїхала аж за 40 хвилин!

Власниця машини шокована. Знищений мікроавтобус вони з чоловіком щойно купили. Навіть не встигли застрахувати! Як він міг загорітися просто на їхньому подвір'ї? Жінка переконана, що машину підпалили, щоб її залякати

Погрози жінка отримує через свою громадську діяльність. Валентина разом із місцевими мешканцями захищає ліс на Петропавлівській-Борщагівці, під Києвом. Просто під час революції гідності тут звели паркан - обіцяли облаштувати сквер небесної сотні. А насправді дерева планують вирубати й збудувати гагантський житловий комплекс.

Місцеві мешканці категорично проти будівництва та вирубування лісу. Адже дерева садили спеціально, щоб не було зсуву ґрунту. Після скандалів будівництво затихло. Чи справді підпал машини став помстою від забудовників? З'ясовуватиме поліція.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення