На Київщині повісилися дитина (відео)

Загадкова смерть, яка проливає світло на страшні і вражаючі речі. Якби 16-тирічну студентку не знайшли повішеною в парку,так ніхто б і не дізнався, що відбувається в аграрному коледжі. Керівництво закладу робить вигляд, чи й справді не здогадується, чому першокурсниця могла піти з життя? Адже не мала ні проблем із навчанням, ні у спілкуванні з однолітками.Натомість, друзі загиблої розкривають жахливі деталі.Виявляється, все - зовсім не так. Хто ж перетворив життя бідолашної на нестерпну муку?

Ось тут біля озера, поряд із альтанкою, де зазвичай відпочивають люди, і знайшли 16-річну Яну.

У агротехнічному коледжі, де навчалася дівчина, й досі не можуть відійти від шоку. За кілька годин до трагедії Яна спілкувалася із іншими дівчатами і посміхалася. А потім дівчина залишила подруг і довго із кимось розмовляла телефоном. Але нічого дивного в такій поведінці студенти не помітили, адже Яна часто бувала на самоті. На сполох забили, коли вона не повернулась ночувати до гуртожитку. Зранку налякані одногрупники кинулися на пошуки і знайшли її у місцевому парку, повішаною на ремені від сумки. Поряд із тілом була прощальна записка.

У поліції вважають, що дівчина скоїла самогубство. Про це свідчить і записка, яка була написана ще у березні і сліди від порізів на руках.

Студенти, які знали Яну ближче, теж намагаються зрозуміти причину її смерті. Розповідають, що у першокурсниці були натягнуті стосунки із одногрупниками. ЇЇ увесь час дражнили. А дівчата не хотіли жити з Яною в одній кімнаті через її хворобу.

Але керівництво коледжу знущання над дівчиною заперечує. Заступник директора запевняє, що у групі, де навчалася дівчина, були цілком нормальні стосунки.

Яну поховали у рідному селі. Батьки дівчини сподіваються на об'єктивне розслідування. Хочуть до дрібниць знати останні хвилини життя своєї доньки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення