На Київщині судять бандитів, які напали на родину (відео)

Митник та слідчий поліції. Ви навіть не уявляєте про кого йде мова. А це - двоє бандитів, яких затримали за напад на дім у Сухолуччі. Так - саме їхнього спільника застрелив з рушниці власник будинку. Четверо розбійників-дагестанців тоді втекли, але їх швидко спіймала поліція. І в суді вони шокували всіх розповідями про свою освіту.

Тим часом, провадження відкрили й проти господаря, що від них відстрілювався. То невже чоловіка відправлять за ґрати за те, що захищав власну сім'ю?

Вишгородський суд Київської області. До зали під конвоєм заводять одного з нападників. Його звуть Алі, і йому 30. До України приїхав з Дагестану, він - громадянин Росії. В суді йому надають перекладача - бо начебто не розуміє української мови судді. Сам розповідає про дружину в Києві та трьох дітей. І цікаву освіту.

Але жодних підтвержень його словам немає. А от про розбійний напад, якому є докази, Алі не скаже нічого. Ні судові, ні журналістам.

А це - спільник Алі - Тагір. Своє обличчя він весь час намагається закрити паперами. Йому 29 і він - азербайдженець, також із росйським громадянством. Його затримали разом з товаришем поблизу Димера на Київщині. Його освіта ще більше дивує.

До України Тагір приїхав минулої осені і навіть дозвіл на проживання отримав. Теж, начебто, має родину. Як і його поплічник, свідчити відмовляється.

За даними слідства, два дні тому ці люди в медичних масках удерлися до заможного будинку в заповідному селі Сухолуччі. Вони вже били дружину господаря, коли той застрелив одного з бандитів із власної рушниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення