На Київщині зґвалтували інваліда (відео)

Жорстокі і безжальні підлітки знову - в центрі скандалу! На Київщині школярі познущалися з 10-тирічного хлопчика-інваліда. Соцмережі вибухнули емоціями через нелюдські тортури: хлопця, кажуть, зґвалтували та навіть справляли на нього природні потреби. Наша знімальна група виїхала на місце подій, аби з'ясувати всі деталі. Хто відповість за кричущий інцидент?

Допис у соціальні мережі викликав цілий вибух емоцій! На вухах - весь Іванків. Те, як троє підлітків поглумилися з малого хлопця, просто жахає. Як можна було побити, а потім ще й зґвалтували дитину?!

По селу розповідають страшні речі: невже на зґвалтованого хлопця справляли природні потреби? Ми знаходимо будинок, де живе родина постраждалого, аби дізнатися, ща зараз із хлопцем.

На дверях старенької хатини - зачинений змок. Сусіди не бачили ні скривдженого Олексія, ні інших мешканців уже кілька днів. Уся сім'я зникла одразу після інциденту.

Сусіди підозрюють, що мати сховала сина подалі від допитливих очей у сусідньому селі - аби не травмувати його ще більше. Де саме зараз школяр? Знають у місцевому відділі освіти, але зберігають таємницю. Кажуть - дитина проходить реабілітацію.

Педагоги підтверджують - постраждалий хлопчик має психічні вади розвитку, тому він дуже вразливий і довірливий. Саме цим регуляно користуються його кривдники. Троє, які знущалися з малого останнього разу - місцеві хлопці. Більше того: вони живуть на одній вулиці і добре знали кого принижують. До школи зараз жоден із них не ходить. Їхні батьки бояться, що розлючений натовп влаштує самосуд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення