На Київщині злочинці незвично обчищали магазини (відео)

Коли бандитів ловлять, від них відхрещуються навіть найрідніші люди. На Київщині затримали зухвалу банду, яка один за одним обікрала сім магазинів. Копи йшли по їхньому сліду і ніяк не могли спіймати озброєних та небезпечних крадіїв. Тепер Надзвичайні новини завітали додому до джентельменів удачі. Вони все ще на волі. А ви як думали?

Глуха ніч у селищі Володарці Київської області. Злодії поклали око ось на цей магазин у центрі села, біля зупинки. Троє чоловіків о другій годині ночі за допомогою викруток обережно відчиняють двері. І навіть не здогадуються, що вони вже «на прицілі» у правоохоронців.

У продуктовому магазині крадії обирають лише найцінніше: цигарки та гроші. І швидко кивають п'ятами. От тільки втекти вдається не всім.

Поліцейські впіймали злодія ось тут, біля гаражів. Чоловік лише кілька метрів не добіг до автомобіля, яким вони збиралися тікати. Автіку зловмисники припаркували біля церкви, одразу на виїзді із села.

Двом іншим вдалося втекти аж за 15 кілометрів від Володарки. Але вранці на узбіччі траси підозрілих чоловіків помітили поліцейські. Побачивши машину патрульних, утікачі одразу побігли в поле. Родичі затриманих чоловіків тепер оббивають пороги райвідділу та суду. Це батько одного із підозрюваних. Але він відхрещується від сина. В те, що її чоловік промишляв крадіжками, не вірить і Олена. Розповідає, що коханий працював автомеханіком. І лізти в чужий магазин у нього потреби не було. Крадіям, які обчищали магазини чітко за графіком, суд вже обрав міру запобіжного заходу. Чоловіків пмістили під домашній арешт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення