На Миколаївщині невідомі жорстоко побили селян, аби заволодіти свердловиною (відео)

на Миколаївщині між місцевими мешканцями та чоловіками, які намагалися заволодіти свердловиною.

Суперечка навколо свердловини триває не один місяць. Жителі села Петрівка стверджують, що свердловина дісталася їм після розпаювання майна колишнього радгоспу. Тоді люди за власні кошти розчистили та відновили закинуту вежу та джерело.

"Ця свердловина була закидана каменями, сміттям. Люди вирішили за власні кошти відновити її. Всі організували роботу і відновили вежу",-розповідає місцева жителька Олена Курак.

Того вечора на сполох забив вартовий підліток, що охороняв вежу свердловини.

"Коли я сидів за бугром, почув. що хтось пішов до вежі. Коли почув, що хтось ударив по вежі бітою, побіг кликати на допомотгу людей",- згадує сторож Григорій Зуй.

першим до свердловини прибіг Павло Курак. за словами чоловіка, побачив біля вежі кількох чоловіків, які начебто намагалися розбити шифер біля вежі. а коли він почав кричати. на нього напали і почали бити.

"мене почали бити бітами, я намагався відбиватися, але було дуже темно і ззаду зайшов невідомий, який вдарив мене по глові",- розповідає чоловік.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

"На місці пригоди вилучили уламки біт, а також пляшку. Всі ці матеріали передано на експертизу. За статтею 208 Кримінального кодексу України ми затримали одного з невідомих",- каже начальник Миколаївського відділення поліції Олексій Спірідонов.

У лікарні з різними травмами перебуває троє постраждалих, в однієї жінки переламана рука. Справу про бійку розслідуватиме прокуратура.

Випуск Надзвичайних Новин за 19 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення