На Рівненщині батько з сином загинули під завалами стіни (відео)

А в цій історії - винних у смерті двох людей просто - немає. Бо батько і син загинули через раптовий і трагічний поворот долі.

Лише уявіть, на той світ рідних людей одночасно відправили рідні стіни. Ви жахнетеся, коли побачите, де може смерть чатувати на кожного з нас. Загинули під завалами! У селі Зозіві під Рівним батько з сином укріплювали фундамент старого будинку. Працювати почали з самого ранку, а вже в обід - обох з головою - засипало Це обвалилася цигляна стіна будови. Сусід Павло на допомогу прибіг одним із перших. Одразу - кинувся до хлопця, якого придавило плитою. Хлопець прожив ще кілька хвилин. Єдине, що встиг сказати, - де шукати батька А вже невдовзі - приїхали швидка та рятувальники. Будинок спершу знеструмили, а далі - кинулися розгрібати завали.

Коли батька із сином зрештою витягли з-під завалів, обидва вже - не дихали. Що саме стало причиною смертельного обвалу, зараз з'ясовує поліція. Основна версія - банальна: нещасний випадок. Та, вочевидь, кажуть у поліції, відповідальності за цю трагедію ніхто не понесе. Адже батько та син мали самі подбати про власну безпеку. Оскільки обидва загинули, справа буде закрита.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення