На Рівненщині чоловік закопав рідну матір живцем (відео)

Зарубав рідну матір і ще живою - закопав у землю. Що ж мало статися між найріднішими в родині людьми - сином та ненькою? Жахлива історія - з Рівненщини.

Пенсіонерці дивом вдалося вижити: шокуюче видовище, як її закопує нащадок, випадково побачила сусідка! Та забила на сполох.

Селище. Обідньої пори за парканом ось цього будинку розігралася кривава трагедія. Після спільного застілля та сварки господар узявся за сокиру та щосили почав рубати власну матір. Від отриманих травм та больового шоку жінка одразу знепритомніла.

Людмила так би й була похована живцем, якби не уважна сусідка. Марія саме вийшла на подвір'я, коли через паркан побачила - син закопує власну матір. Від шоку жінка не може відійти й досі.

Марія забила на сполох. Уже невдовзі медики «швидкої» відкопували Людмилу. У вкрай тяжкому стані її доправили до лікарні. Зараз жінка - в реанімації. Те, що вона вижила, лікарі називають справжнім дивом! Адже син майже відтяв матері голову.

Чи виживе Людмила? Медики прогнозувати не беруться. В неї численні рубані рани голови, горла та живота. А ось її сина у Володимирці побачать нескоро. Суд заарештував Сергія на два місяці, які він проведе в СІЗО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення