На Рівненщині прокурора-вбивцю відпустили додому (відео)

Ця родина теж вважалася зразковою. До того часу, як син-прокурор не прийшов у батьківський будинок і не ростріляв батька і мачуху. Жінка загинула одразу, а ось батько протримався аж до страсної п'ятниці - саме тоді його серце зупинилося. Але чоловік, до речі, екс-очільник рівненського УВС, встиг у реанімації сказати, що криваву розправу вчинив його нащадок, тернопільський прокурор.

В'ячеслава Чайку поховали цими вихідними. А от його син-убивця - не в тюрмі, а вдома, під арештом із браслетом. Чи встигне втекти, враховуючи, що стаття стає більш тяжкою? Адже на молодому прокуророві тепер висить подвійне убивство?

Ще в реанімації екс-головний коп Рівненщини В'ячеслав Чайка назвав ім'я вбивці. У рострілі звинуватив свого сина від першого шлюбу Ігоря Чайку. Це страшно уявити, яле убивця - прокурор. Працює - у Тернопільській обласній прокуратурі, де, за злою іронією долі, курує напрям боротьби з організованою злочинністю! Після розстрілу Ігор Чайка зникає з місця кривавої розправи і лише за два дні, будучи оголошеним у розшук, сам здається правоохоронцям.

Ігор Чайка наполягає: захищав власне життя і вбивати нікого не хотів. Але чому прийшов у батьківський дім зі зброєю, де знаряддя убивства, і головне - чому втік із закривавленого будинку, не повідомівши про жертви, - так і не розповів. Однак, суд замість відправити прокурора в СІЗО, лише закрив його під домашній арешт. Згодом це рішення підтвердила і апеляція.

Тим часом головного свідка в справі - не стало. Провести В'ячеслава Чайку в останню путь прийшли десятки людей - рідні, колеги та друзі. Сергій Рибачок - екс-губернатор Рівненщини. Він працював із Чайкою, коли той одразу після революції очолив обласну міліцію.

Знайомі родини розповідають: Чайка-батько та Чайка-син стали ворогами через будинок, який ніяк не могли поділити. Але того, що розв'язка дрібної майнової суперечки стане настільки кривавою, не передбачав ніхто

Після смерті В'ячеслава Чайки рівненська прокуратура, що розслідує кривавий розстріл, має перекваліфікувати справу на більш сувору статтю - вбивство вже двох людей. Можливо, з'явиться пункт і про корисливі мотиви. За такий злочин можна отримати і довічний термін,

але Ігор Чайка, який так чи інакше, причетний до загибелі батька та мачухи, поки що перебуває вдома. І навіть не зважаючи на запобіжник у вигляді браслета, може накивати п'ятами. Принаймні, сумні приклади подібнних втеч в Україні були. Тепер, після смерті головного свідка, у прокуратури з'явився формальний привід, аби змінити підозрюваному запобіжний захід. Але - чи скористається слідство цією нагодою? Відповіді поки немає

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення