На Тернопільщині затримали п'яного водія вантажівки (відео)

Малюючи зигзаги колесами свого КАМазу, він дивом не повбивав людей. На Тернопільщині - п'яному за кермом улаштували самосуд ті, кому вдалося вціліти. Надзвичайні новини стали свідками цього страхіття. А зараз вжахнетеся і ви, коли побачите, як люди серед нас

Від шаленої вантажіки на трасі Тернопіль-Кременець жахалися усі. Водій багатотонного КАМазу виписував на дорозі зигзаги і постійно створював аварійні ситуації. Інші учасники дорожнього руху ледве встигали вивернути кермо, аби уникнути зіткнення. Лише дивом не сталося біди. Коли небайдужі водії самотужки спинили скаженого шофера, Роман не втримався і вдарив його в обличчя

Руслан, ризикуючи власним життям, обігнав вантажівку і перекрив їй дорогу. Чоловік каже: якби вони вчасно не зупинили неадекватного водія, могли б загинути ні в чому не винні люди.

Воно й не дивно. Адже водій вантажівки ледве тримається на ногах. Запах алкоголю від нього чути навіть за кілька метрів. Але те, що хильнув, чоловік заперечує.

Але щойно водії викликали поліцію, Ігор скористався можливістю, і дременув у лісосмугу. Втім неадекватного водія швидко наздогнали. Правоохоронцям чоловік таки зізнався, що пив. У чарці хотів втопити сімейні проблеми.

Ночувати чоловік збирався в машині. А їхав по роботі у кар'єр, завантажувати щебінь.

Проходити тест на алкоголь водій відмовився. Проте й без нього усім було зрозуміло, що він п'яний.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення