На Вінниччині дільничий затримав чоловіка, що жорстоко вбив своїх рідних (відео)

Того дня старший дільничий Козятинського відділу поліції заступив на чергування. Об'їжджаючи на службовому авто свою територію, помітив двох підозрілих людей, серед яких виявився жорстокий вбивця. Як з’ясувалося пізніше, чоловік понад тиждень перебував у розшуку за подвійне вбивство, вчинене у Хмельницькій області.

Убивство сталося в селі Западинці, що на Хмельниччині. Тіла вагітної 40-річної жінки та її матері випадково знайшли односельці, коли заглянули до їхнього будинку.

Мешканці села кажуть, що цю родину знали погано. Сім’я переїхала з іншого району всього рік тому, але вже встигла здобути недобру славу через зловживання спиртним. Чоловік, коли випивав, постійно ставав агресивним і сварився з сусідами.

«Сім’я неблагополучна. Той Віталій був із своїми трошки замашками, але вони жили. Жінка була трудяща, господарювала, вони садили город, почали розводити невеличке господарство, ніби більш-менш нормально. Але вони випивали. Оце вся причина»,- каже сусідка Наталя.

У загиблих жінок лишилося двоє дітей: 14-річна донька від першого шлюбу та син, якому днями виповнився 1 рік. Діти зараз перебувають у відділенні Летичівської районної лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення