На Житомирщині екс-поліцейський, який п'яним вбив двох дівчат, може вийти на волю (відео)

На Житомирщині судять екс-міліціонера. За даними слідства, на власному Хюндаї, просто на пішохідному переході, він збив двох юних сестер. Обидві загинули. Сам водій, колишній співробітник райвідділу, з місця аварії втік. Але ж чому, колеги-поліцейські, які його затримували, тепер мовчать на суді? І хто готовий узяти вину на себе?

На цих фотографіях двоюрідним сестрам Кишаковським 17 і 19 років. Такими молодими й усміхненими вони залишаться назавжди. До місця з фотографіями Ірина веде саме тим пішохідним переходом, де в липні 2016-го дівчат збила машина.

Від удару Настя загинула на місці. Марину ще живою довезли до лікарні, медики п'ять днів боролися за її життя. Та дівчина так і не прийшла до тями. Хюндай, що зніс дівчат, знайшли біля будинку тридцяти-трирічного Андрія Шапаренка, лейтенанта міліції, колишнього співробітника місцевого райвідділу. Він відмовився від перевірки на алкоголь і розповідав, що за кермом була його дружина.

Та слідство переконане - чоловік був за кермом і був п'яний. Як це визначили? Прокуратура поки не розголошує.

Андрій Шапаренко нині - на лаві підсудних. Він шокує усіх зміною версій. Виявляється, керувала машиною вже не дружина?

Ігор Домінський, про якого йдеться, сидить поруч. Слідчі переконані - цей чоловік бере на себе чужу вину. І його виводять.

Сьогодні дають свідчення поліцейські, колишні колеги підсудного. Їх п'ятеро, і саме вони гарячим слідом вирахували машину, що збила дівчат. Але жоден із правоохоронців не розповідає: про що розмовляли тоді з колишнім напарником? І чому навіть не взяли з нього пояснення? З десяток свідків узагалі не з'явилися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення