На Житомирщині знайшли повішеним 11-річного хлопчика (відео)

Загадкова смерть дитини - на Житомирщині. Хлопець із багатодітної родини, ріс без батька. Однак, у селі сім'ю вважають порядною.

Скажете, знову небезпечні ігри з інтернету? Але ж у школяра не було ані комп'ютера, ані телефона з доступом до соцмереж. Що ж спонукало завжди радісну дитину до фатального кроку?

Що ж сталося з життєрадісним 11-річним школярем, якого знайшли на власному подвір'ї повішеним у селі Кожушках? Чи, може, це було не самогубство?

Будинок Олени спорожнів після того, як вона втратила свого сина. Жінка виховує сімох дітей. Але 11-річний Борис був найулюбленішим. У вихідний день старший син раптом знайшов його в сіннику повішеним.

У школі, де навчався хлопець, тепер скасували святкування Дня закоханих. Адже Борис був задіяний чи не в кожному номері програми. Це був місцевий артист.

Невже нормальний веселий хлопчик міг зненацька накласти на себе руки? Основна версія поліції - саме самогубство.

Та односельці бідолашної родини в суїцид не вірять! Люди певні - в трагічній історії не все так просто.

Родичі припускають, що з їхнім Борисом стався нещасний випадок. Хлопчик міг робити собі гойдалку й заплутався в мотузці.

Але раптом мати розповідає таке, від чого волосся стає дибки. В Бориса могла залишитися психологічна травма, бо маленький хлопчик на власні очі бачив, як колись намагався вчинити суїцид його батько

Слідчі поки не знаходять підстав вважати, що Бориса хтось довів до самогубства. Вкотре батьків закликають бути уважними до своїх дітей. Бо щастя та благополуччя нащадка може бути показним. Тоді як насправді в душі вирують недитячі емоції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення