Подробиці страшного вбивства банкіра на Київщині (відео)

Страшна історія - на Київщині. Після такого ніхто не може почуватися вдома у безпеці. В елітному селі Старих Петрівцях, у власному будинку, закатували чоловіка. А найстрашніше - те, що на другому поверсі у цей час була дитина.

Тепер поліція шукає відповідь на запитання: чи бідолашний мовчки витерпів жорстокі катування, аби не розбудити малого, чи домовився з убивцями і пожертвував власним життям, щоб ті залишили сина живим.

Тихе і спокійне село у передмісті столиці - Старі Петрівці. Кількість елітних будинків тут зашкалює. Та не все тут так прекрасно. В одній із домівок сталося жорстоке вбивство. Все жахіття відбувалося за цим парканом. Але господарі про це мовчать. І навіть налаштовані агресивно

Близько другої ночі через цей паркан перелізли бандити. Вони без жодного звуку відігнули металопластикову раму на вікні й залізли в будинок. Надія Максимівна живе навпроти. Тієї ночі нічого вона нічого не чула й підозрілих людей не бачила. Що за жах стався в сусідів - дізналася від поліцейських

Це просто жах. Доки бідолашного мучили та вбивали, на другому поверсі мирно спала 8-мирічна дитина! Невже чоловік мовчки терпів жорстокі тортури, щоб раптово не прокинувся його син, і душогуби його не знайшли? Вже зранку хлопчик спустився вниз і побачив тіло батька. Він одразу зателефонував матері, тоді була в Харкові. Жінка не відповідала і налякана дитина викликала поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення