Подробиці страшної загибелі дитини від щелеп вівчарки на Харківщині (відео)

Страшна смерть у залізних щелепах. Під Харковом вівчарка вирвалася з вольєра та загризла сусідську дитину. Маленькому Максиму було всього чотири рочки.

Пес миттєво розірвав хлопчику сонну артерію. Відчай батьків - невимовний. Лише уявіть: вони от-от поховали родичку, а тепер готуються навіки прощатися з власною дитиною. На кого ще кидався собака-вбивця? І чому поліція робить усе, аби його господар вийшов сухим із води?

Село під Харковом. У цій хаті живе родина ромів. Напередодні в них сталося горе - померла тітка. Батьки пішли на похорон. Аби не травмувати дітей - лишили їх удома. За двома маленькими братами наглядала 16-тирічна сестра Рая.

Коли дівчина вийшла надвір, побачила вимазану в крові вівчарку. Поруч, у снігу, лежав Максим. Дівчині вдалося підхопити брата і втекти від оскаженілої тварини. По допомогу прибігла до сусіда.

Павло викликав швидку. Намагався зупинити кров, але марно. Чотирирічного малюка не встигли довезти до лікарні. Через жахливі рвані рани - він стік кров'ю.

Пса-людоїда місцеві добре знають. Це сусідський Алтай. Вівчарці три роки. Господарі тримали його у вольєрі, просто на межі з ділянкою ромів. Сліди крові ведуть до дірки у металевій сітці - саме тут, вочевидь, звір і прорвався до сусідів.

Місцеві обурені - Алтай виривався з вольєра вже не раз. І людей лякав, і нападав на худобу. У Павла - подрав козу. А господарі вівчарки на скарги сусідів не реагували.

Юристи визнають - такі випадки не прописані у кримінальному кодексі. Господаря пса можуть посадити, якщо той нацькував тварину на людей. Якщо ж вівчарка вирвалася з вольєра - відповідальності немає! Є ще стаття «ненавмисне вбивство», але довести, що господар міг попередити трагедію, буде вкрай важко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення