Поліцейський, якого звинувачують у вбивстві, повернувся на службу у Києві (відео)

Патрульний Сергій Олійник, що звинувачується у розстрілі 17-річного пасажира БМВ Михайла Медведєва, повернувся на роботу у поліцію. Вулиці зі зброєю він уже не патрулює, а опрацьовує матеріали ДТП в офісі. Йти з поліції не збирається - працюватиме і далі.

Сьогодні мало відбутись перше судове засідання у справі, де йому інкримінують вбивство, замах на вбивство і перевищення службових повноважень.

Далі справді були постріли, а згодом трагедія і прецедент на всю країну - патрульні намагалися зупинити автомобіль бмв і застрелили 17-річного пасажира, Михайла Медведєва.

З того часу пройшло трохи більше року, але рідні Михайла і досі не прийшли до тями. Вони не пробачили ані патрульній поліції, ані самому Сергію Олійнику. Слідство довело - смертельними для пасажира стали саме його постріли.

Окрім батьків вбитого пасажира, постраждалими у цій справі проходять усі, хто були у злощасному авто.

Втім, з ними, а також з горе-водієм Ростиславом Храпачевським, рідні загиблого не спілкуються.

На час слідства Сергій Олійник перебував під особистим зобов'язаннями, від роботи у поліції патрульного відсторонили. Увесь цей час він сидів вдома, але тиждень тому несподівано повернуся на службу.

І це при тому, що його звинувачують у вбивстві, замаху на вбивство та перевищенні службових повноважень. Це найбільш тяжкі статті кримінального кодексу. Але свої вини Олійник не визнає.

Підготовче засідання у цій резонансній справі сьогодні так і не відбулось У прокуратурі наполягають на продовженні запобіжного заходу для Олійника і вимагають відсторонити його від роботи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення