Полтавське ноу-хау: як дірки в асфальті латають землею (відео)

300 мільйонів - у власні кишені замість ремонту столичних доріг. Гучне звинувачення «Київавтодору» висунула сьогодні СБУ. Мовляв, чиновники організували цілу схему: купували матеріали та роботи за завищеною ціною. Отримані бюджетні гроші направляли на рахунки неіснуючих фірм. А потім - цинічно ділили між собою.

Протягом дня працівники Служби безпеки та Генпрокуратури обшукували кабінети посадовців. І є тому - очевидні підстави. Ось, наприклад, нова швидка і надекономна технологія реконструкції доріг - у Полтаві. Там замість асфальту використовують землю. Шоковані водії і вражаюче ноу - хау полтавських дорожників і запитання - чому автодорівці виглядають не гірше олігархів

Це - дорога міжнародного значення Київ-Харків-Довжанський. На мосту через Ворсклу практично на околиці Полтави дорожні служби проводять ямковий ремонт. Використовують - іноваційну і економну технологію: дірки в асфальті латають землею. Просто з узбіччя. Шокуючи автолюбителі, які від побаченого - аж зупиняються і починають це знімати?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення