Родичі загиблих у зоні АТО звинувачують військових у приховуванні вбивств (відео)

50-річний командир роти загинув у Попасній. Служба у зоні АТО вже закінчувалася і Юрій обіцяв дружині приїхати за кілька днів на її ювілей. Натомість чоловіка привезли додому у труні.

Із простреленою головою та шиєю. Рідним повідомили, що смерть настала через необережне поводження зі зброєю. А згодом родині видали просто шокуючи результати судмедексперизи: 5 страшних поранень чоловік заподіяв собі самотужки із автомата. У це не повірив ніхто. Через півтори роки родичі таки довели, що чоловік не був самогубцею. Кримінальну справу поновили, але подію знову не називають вбивством, тепер це чомусь- теракт. І це не перший випадок.

23-річний Максим також загинув у зоні АТО. Родина хлопця звернулася до редакціїї Надзвичайних новин після сюжету про Юрія. Парубка знайшли із простреленою головою. Батькам одразу повідомили про те, що їх син скоїв самогубство. У чоловіка залишилася дружина та маленький син. Незадовго до загибелі Максим телефонував дружині: був у доброму настрої і обговорював плани на відпустку. На тілі загиблого- численні синці та садна. Ребра поламані. Рідні вважають, що Максима вбили. Вбили свої. За перід слідства ніхто навіть не розглядав інших версій, окрім самогубства. Є ще одна деталь: хлопець-лівша, а стріляв чомусь у праву скроню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення