Справу судді, що сів п'яним за кермо, перенесли на Одещині

П'яний суддя - на лаві підсудних! Скажете, утопічна картина? І маєте рацію. В Одесі мали розглядати справу Олега Глуханчука - судді, який став героєм скандального відео з поліцейських камер. Він крив копів матюками і погрожував їм. А як він поводиться тепер? Побачимо зараз.

У залі Приморського суду не проштовхнутися від камер і активістів. Уся увага - на справу Олега Глуханчука. Слухання ледь не унікальне: під суд має піти діючий очільник суду.

11-го лютого суддю Глуханчука та його товариша з одеського виконкому зупинили копи. Посадовці були п'яні. Не соромлячись камери, гуляки обклали патрульних матом. Згодом перейшли до погроз.

У призначений час Глуханчука у залі суду немає. Його колега у мантії, здається, не здивований: чекати і не думає, одразу переносить слухання.

Куди подівся Глуханчук? У Приморському суді начебто не знають. При цьому він цілком офіційно у відпустці ще з шостого березня. Повернеться лише 15-го. Виглядає це досить підозріло, вважають активісти, що стежать за процесом. Вони підозрюють навмисне затягування справи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення