Стало відомо навіщо насправді підліток з Івано-Франківщини прошов пішки 300 км у бік Польщі (відео)

Люблячий син чи рецидивіст-утікач. 14-річний Олексій із Франківщини, якого минулого тижня спіймали за триста кілометрів від рідної хати, аж біля українсько-польського кордону - знову нагострив лижі! Він вискочив просто у вікно дитячого притулку. Ще й прихопив із собою двох друзів! Куди намилився? Подивимося.

14 років - і жодних проблем. Таких, як Олексій завжди ставлять у приклад. Сільський хлопець з багатодітної сім'ї, перший помічник батьків. І раптом - втеча. Василь Кучерак - друг втікача Не уявляли такого вчинку. Це був неочікуваний вчинок. Спокійний хлопець і раптом таке вчинити Дорога Олексія була неблизька - 300 кілометрів. Йшов хлопець переважно пішки, інколи їхав попутками. Спіймали школяра менше, ніж за кілометр від його цілі - польського кордону. Саме туди його батько поїхав на заробітки. Роман Стахів - старший офіцер Західного регіонального управління Держприкордонслужби

Прикордонний наряд відділу Шегиня Мостийського загону помітив незнайомця на відстанні 800 метрів до державного кордону і вирішив перевірити документи. Документів при собі він не мав. Пояснив, що мав намір потрапити до Польщі з метою заробітку. Звісно батьків про свій вчинок не попередив

Кілька днів хлопчина жив у львівському притулку. Там він розповів жалісливу історію про хвору матір. До Польщі, мовляв, йшов аби заробити гроші їй на лікування.

А от вихованцям притулку Олексій зізнався: насправді він хотів заробити на машину для своєї дівчини! Але вихователі дізналися про це лише після надзвичайної ситуації - нової втечі Олексія. Цього разу рецидивіст-втікач прихопив з собою ще й двох спільників - 16-річних дівчину та друга. На ноги підняли весь райвідділ. Пошуки проводять скрізь, де можуть переховуватися діти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення