Свідка загибелі дітей у Василькові намагались вбити (відео)

Справу моторошної аварії, яка сколихнула всю Україну – хочуть зам'яти. У цьому впевнені родичі двох загиблих дівчаток. ДТП сталася у Василькові: п’яний водій – протаранив маленьких дітей, які їхали велосипедом на тротуарі. Шансів вижити у них не було, а самого винуватця – свідки ледь не скалічили просто на місці! Тепер вони – незадоволені слідством! І мало того, дехто з них навіть боїться за своє життя, бо на власні очі побачили як трапилася страшна ДТП.

Одразу після аварії поліція перевірила вміст алкоголю в крові водія. Алкотестер показав, що винуватець випив майже цілу пляшку горілки. Максима Сивовну затримали, а рідні дівчаток незадоволені і мають претензії до слідчих та поліції. За їхніми словами, таку очевидну справу за два місяці навіть не направили до суду.

"Слідство ведеться не так, як нам би хотілося. Роблять винними самих дітей, нібито вони самі виїхали на проїжджу частину і створили аварійну ситуацію. Я сама бачила, що діти на проїжджій частині не були",- говорить Ольга, сестра одної з загиблих дівчаток.

Більше того, Ольга боїться за своє життя. Вона неодноразово помічала невідомих, які за нею стежать.

"Мене ледь не збила машина уже вдруге. Оскільки я іду з роботи пізно, за мною ідуть невідомі люди в спортивних костюмах, яких я не знаю",- жаліється Ольга.

У поліції здивовані такими претензіями родин загиблих. кажуть: вони самі намагаються гальмувати справу.

"Сторна потерпілих почала затягувати розслідування з незрозумілих причин, а саме з'явились клопотання про допит свідків, які прийшли на місце аварії пізніше і відношення до ДТП не мають", - зауважив заступник начальника відділу слідчого управління поліції Київщини Андрій Ляшенко.

Випуск Надзвичайних Новин за 11 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення