У багатоповерхівці Кривого Рогу загинули діти (відео)

Жахлива трагедія - у Кривому Розі. Вранці, повернувшись із нічної зміни, жінка знайшла вдома бездиханні тіла двох своїх дочок. Сестричок 15-ти та 3-х років медики врятувати не змогли. У поліції відкрили кримінальне провадження. Що ж забрало життя малолітніх дівчаток? Це варто побачити кожному

Тернівський район Кривого Рогу. Біля старенької двоповерхівки - купа людей, поліція та газова служба. Тут вранці в одній із квартир матір знайшла бездиханні тіла своїх двох коханих дочок.

Старшій - 15 років, молодшій - усього три. У ту фатальну ніч сестрички залишились самі вдома: мама була чергуванні. Коли жінка повернулася з нічної зміни - двері ніхто не відчинив. До квартири на другому поверсі жінці довелося діставатися через балкон - за допомогою драбини. А щойно відчинила двері, відчула ядучий запах газу. Відкачати дівчаток медики не змогли.

Щоб у помешканні було тепло - газовий котел увімкнули на повну. Вода всередині закипіла, погасила полум'я, а газ - заповнив усю квартиру. Це, вочевидь, і стало причиною трагічної смерті двох дівчаток. До батьків у поліції - жодних претензій.

Батьки даних дітей характеризувались з позитивної сторони, тому підстав для притягнення їх до відповідальності немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення