У Дніпрі затримали копа-грабіжника (відео)

Спецоперація - у Дніпрі. План-перехоплення, тиждень оперативного стеження за кожним пунктом видачі кредитів, а потім - зустріч віч на віч із невловимим розбійником. Копи полювали на особливо небезпечного злочинця. На його рахунку - 11 розбійних нападів у 4-ох областях України. Та чи чекали поліцейські, що бандит триматиме в руках гранату. Насправді, ніхто не знав, чим усе закінчиться.

Чорні окуляри, чорна шапка та граната РГД-5. Він діяв блискавично та за чітко відпрацьованою схемою. Заходив до кредитних установ, погрожував персоналові гранатою та вичищав каси.

Це - відео з камер спостереження. Налякані працівниці, які без охорони були на роботі - самі віддавали розбійнику гроші.

У поліції кажуть - на його рахунку - 11 аналогічних розбійних нападів у 4-ох областях України. Чернігів, Київ, Харків та Дніпро. Останнє місто і стало для невловимого гастролера фатальним. Біля всіх кредитних установ поліція влаштувала засади. Злочинця вистежували майже тиждень. І ось під час пограбування чергового кредитного пункту - він і попався.

Що штовхало розбійника на відчайдушні злочини? Він - ігроман! Усі гроші зливав на гральні автомати. Далі більше! Виявилося, що копи затримали свого екс-колегу - колишнього працівника карного розшуку - з Чернігова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення