У Дніпрі затримали педофіла, який за 100 гривень купував дітей (відео)

Вам не страшно відпускати свою дитину до школи? А дарма! Особливо, якщо ви не знаєте, хто її може звідти забрати. У Дніпрі вистежили педофіла, який перестрівав біля шкіл неповнолітніх хлопчиків, пропонував їм сто гривень, а коли ті погоджувалися - вів до орендованої квартири, розбещував і все знімав на відео. Кому збоченець продавав українських дітей?

Купа інтимних іграшок, дитячої спідньої білизни, фото і відео оголених дітей та обладнання - для порностудії. Це обшук на орендованій квартирі дніпровського педофіла, який прямо на відеокамери розбещував неповнолітніх хлопчиків. Процес транслював через інтернет - у режимі онлайн. Своїх малолітніх жертв чолвоік вистежував прямо під навчальними закладами. Цікавили збоченця лише - неповнолітні хлопчики. Знайомився, входив у довіру, пропонував підзаробити та забирав малих на орендовану квартиру, де і фільмував усі свої знущання. Дітей спокушав сотнею гривень за послугу.

А це і є той самий педофіл. У кайданках його ведуть до райвідділку. Чоловіку 36. Від будь яких коментарів - відмовляється - ані пояснень, ані каяття. Лише швидко закриває своє обличчя руками. Натепер, офіційно відомо про чотири його неповнолітніх жертви.

Скільки ще ймовірних жертв збоченої фантазії чоловіка невідомо. От тільки максимум, що світить йому за українським законодавством- це лише три роки тюрми. На закінчення слідства педофіл чекатиме у СІЗО. Нині копи встановлюють його причетність до інших злочинів. Бо не всі діти після пережитого розповідають про інтимне своїм батькам. Але допомогти можуть і дорослі. Просто придивіться до цього обличчя, (ще раз його показати) можливо він ходив у пошуках здобичі і біля вашої дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення