У Каневі кримінальний дует зі стріляниною напав на валютницю (відео)

Зухвалий кримінальний дует і жертва-валютниця! Пригода, що варта вашої уваги! Парочка напала на жінку: удар по голові, і в руках вже здобич - 60 тисяч гривень.

Але - несподіванка: на шляху з'являється випадковий свідок! Обріз рушниці, погрози, гонитва і унікальні відеокадри

Нападники вистежили валютницю близько сьомої вечора, коли вона поверталася додому. В малолюдному місці жінку вдарили по голові та вирвали з рук сумку з грошима. Допомогти постраждалій намагався випадковий перехожий. На відео з камер спостереження видно, як він наздоганяє злочинців. Та чоловік не чекав, що грабіжник у нього стрілятиме.

Розбагатівши на 60 тисяч гривень, з місця події нападники втекли на автомобілі. Саме машина допомогла поліцейським вийти на слід. Кримінальну парочку затримали селі в сусідньому районі. Вже у райвідділі 28-мирічний чоловік і його 35-тирічна коханка розповіли, що приїхали до Канева у справах. Але як помітили валютницю з грошима - просто не втрималися.

Вогнепальну зброю в підозрюваного вилучили та направили на екпертизу. Сам зловмисник зараз під вартою, а його співмешканка - під домашнім арештом. Так вирішив суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення