У киянки відібрали квартиру, поліція бездіє (відео)

​Посеред білого дня у двері 84-річної пенсіонерки постукав незнайомець. Довірлива жінка відчинила двері, він одразу ж заходився відволікати, а тикати їй під ніс якийсь папірець. А потім – бити ногами і руками.

Тоді неймовірні крики жертви налякали озвірілого чоловіка і він втік. Побита жінка одразу пішла до поліції.

За тиждень напад повторився. Жінка якраз поверталася з магазину. Нелюд накинувся зі спини. І на цей раз він відлупцював стареньку ледь не до смерті. Її врятувала незграбність нападника. Він втік, а от жінка потрапила до лікарні: нелюд зламав їй ногу, залишив численні забої та синці.

Що спричинило таку агресію? Грабувати нелюд її точно не збирався. Про всяк випадок пенсіонерка одразу ж передала документи на житло рідним. Щодня вони були із нею на зв’язку.

Але коли пенсіонерка нарешті прийшла додому, то побачила, що у її квартирі змінили двері. Як виявилось, помешкання продали. Якраз у той момент, коли жінка була прикута до ліжка. Шокований онук одразу звернувся до поліції.

Юристи називають це стандартною схемою квартирних шахраїв. Зазвичай їхні жертви – самотні пенсіонери або психічнохворі люди. Квартира кілька разів перепродається, у таких оборудках залучаються «чорні» нотаріуси.

Нотаріус Роман Падалка, який укладав договір купівлі-продажу, погодився спілкуватись із журналістом «Надзвичайних новин» лише телефоном.

Ось що він сказав: «В мене оригінали документів лежать у справі, в архіві. І що? І людина була на договорі. Є купа свідків. Вони не з вулиці прийшли. Там було агентство з нерухомості, яке займалося їхнім питанням».

Хто до нього приходив, коли пенсіонерка лежала прикутою до ліжка, мали б розібратись поліцейські. Та вони особливого інтересу до цієї справи не мають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення