У Мелітополі ватажка банди, яка тероризувала місто, відпустили з СІЗО (відео)

Небезпечна банда просто тероризує ціле місто. Масове вимагання, побиття, тортури та погрози - у всьому цьому звинувачують зухвалих рекетирів, які занурили Мелітополь у 90-ті. Після п'яти років страху їх нарешті затримали силовики - відбулася ціла спецоперація! Але тут до справи береться добре всім нам відомий своєю "гуманністю" український суд. І всіх підозрюваних - тільки вдумайтеся! - відпускають додому. Бандити опинилися за ґратами тільки після розслідування Надзвичайних новин.

Мелітополь- назад у дев'яності! Довгі п'ять років місто тримає у страхУ небезпечна банда рекетирів. Погрожуючи розправою, вони вимагають гроші від місцевих підприємців. Злочинці не бояться нікого та нічого Ватажок банди - кримінальний авторитет Артур Горобець, якого місцеві знають за прізвиськом «Туча». До себе він набрав спортсменів і колишніх «зеків». Вони добре знають, як вибивати з людей гроші. Були навіть тренери з боксу, які вдень займаються з дітьми, а в ночі - до напівсмерті б'ють людей.

А ось і відеозапис того, як діяла банда мелітопольських рекетирів. На цих кадрах до магазину мелітопольського підприємця заходять четверо. І без попередження починають бити власника Дмитро Бірзулов - саме той підприємець, якого били векетири. За так звану «кришу» бандити вимагали більше 20-ти тисяч гривень щомісяця. І це - для початку. Або ж запропонували платити новим спортивним одягом, бо ним і торгує Дмитро.

Нарешті небезпечну банду взялися затримувати запорізькі силовики. Ватажка взяли разом із трьома спільниками. А під час обшуку в них вилучили цілий арсенал зброї. Здавалося б, нарешті мелітопольські підприємці зможуть зітхнути з полегшенням... Та ж ні Запорізький суд, на очах у всіх, просто відпускає бандитів додому. Ми розшукали в Мелітополі будинок ватажка банди. І справді, кримінальний авторитет - не в СІЗО, а вдома. Почувається абсолютно комфортно - за високим парканом і спинами своїх охоронців. І після гучного розслідування Надзвичайних новин та апеляційної скарги прокуратури, суд таки переглядає рішення. Невже не зрозуміло, що таких небезпечних бандитів залишати на волі не можна?!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення