У Рівному агресивні молодики напали на АТОшників

Гурт агресивних молодиків у Рівному просто на вулиці мало не повбивав людей. Озброєні ножами та пістолетом вони напали на перехожих. Навіть те, що обидві жертви - бійці АТО, не допомогло врятуватися від холоднокровних агресорів. Били чітко та професійно - наповал. І тільки після втручання громадськості одного з бандитів відправили за ґрати. А четверо інших, взагалі, гуляють на волі! Чому ж правоохоронці дозволяють їм полювати на нових жертв?

З такими пораненнями люди зазвичай не виживають, проте Олександрові пощастило. "Швидка" приїхала вчасно, а медики, буквально, витягли чоловіка з того світу. В палаті, поруч із Олександром - його товариш Леонід. Він - колишній учасник АТО і ще одна жертва різанини. Його били ножем у серце та легені.

Зараз Олександр і Леонід уже в безпеці - загрози їхньому життю немає і вони можуть розказати: хто й чому таке з ними зробив?

Я з дівчиною та товаришем і його дівчиною поверталися з кафе. Коли вже майже дійшов додому - між моїм будинком і сусіднім я побачив компанію молодиків. Мені так підозріло здалося, що вони щось незрозуміле робили в 11-ть годин під проливним дощем. Я запитав у них чому вони тут знаходяться, на що вони почали хамити, обзивати у відповідь.

А далі почалася бійка. Молодики, яких було п'ятеро, мали ножі й травматичний пістолет. І все це одразу пустили в хід.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення