У Рівному таксист випустив дві кулі у пасажира (відео)

Рівненський таксист підібрав пасажирів, а потім – пожалкував. Хлопці були не адекватні, геть п’яні. Всю дорогу вони погрожували водію, а коли машина зупинилася – перейшли до діла. Вони били таксиста руками і ногами, незважаючи на численних свідків.

Проте налякати Юрія – не так просто. При собі чоловік мав пістолет. То ж не вагаючись, почав себе захищати. Свідки розповідають, що він зробив кілька попереджень, перш ніж застосувати зброю. Далі – зробив попереджувальний вистріл у повітря. Неадеквати не зупинилися і навіть спробували відібрати пістолет. Під час боротьби Юрій натиснув на курок і вистрілив одному із нападників у груди.

Ані поранений, ані його дружина свою версію говорити не хочуть. Але вже відомо, що вони найняли адвоката. Кримінальне провадження відкрили за статтею «хуліганство». Претензій до таксиста слідчі не мають, розглядають варіант самооборони. Кажуть, зброя в нього легальна, дозволи є. Але останнє слово – за експертами. Саме вони скажуть, чи легально він застосував зброю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення