У столичній квартири сталося жорстоке вбивство (відео)

Справжній лицарський турнір через неприступну леді відбувся у звичайній зйомній картирі в Києві. Товариш забив до смерті свого сусіда, з яким ділив помешкання. За побоїщем спостерігала сама серцеїдка, хоча вбивали не когось, а її власного хлопця. Мало того, що не рятувала - тепер ще й робить його винним! Погляньте, яким місцем раптом може повернутися любов.

В квартиру, де сталося жорстоке вбивство, нас запрошує Світлана. В одну мить вона лишилася без коханого, і без друга. За версією слідства, саме любов до цієї дівчини і погубила Євгена.

Чоловік в нетверезому стані, якому здали в оренду куточок в цій однокімнатній квартирі прийшов додому, в них виник конфлікт із господарем, попередньо на грунті любовного трикутника.

На підлозі у помешканні й досі видно криваві плями. Всюди розкидані речі. Сама Світлана трохи напідпитку. Це житло вона із своїм хлопцем орендували разом із другом Богданом. Чоловіки дійсно часто чубилися - розповідає дівчина. Але причиною були зовсім не ревнощі, а гроші.

Дівчина не приховує - її хлопець часто обкрадав свого сусіда. А того вечора товариші випивали. Слово за словом і у них виник конфлікт. Світлана пригадує - Богдан раптово, немов оскаженів і накинувся на друга із кулаками. Бив руками і ногами, доки той не втратив свідомість.

Про жорстоке убивство, яке сталося у їхньому будинку, сусіди дізналися від поліції. Знають, що хлопець разом із дівчиною заїхали сюди нещодавно. Орендарі були тихими, гучних вечірок не влаштовували.

Підозрюваного у жорстокому вбивстві товариша затримали одразу. Богдан з місця злочину не втікав. Поки що суд арештував чоловіка на два місяці. А Світалана залишилася жити одна. Власник квартири не став її виганяти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення