У центрі столиці викрили мережу "сепаратистів" (відео)

Тепло принесло і весняне загострення. Не оминула така лиха доля й керівництво МВС. Борець із наркотиками, радник міністра Ілля Кива прийшов у лавку. Не слон, звичайно, з байки, але галасу наробив добряче. Там нібито йому видали чек, на якому були написані доволі непристойні речі про самого президента. Що саме?

Рішучий Ілля Кива, борець за здоровий спосіб життя і любитель варити ширку в прямому ефірі, спершу просить цигарки. Та такого товару в магазині екологічних продуктів не водиться, тож Ілля Володимирович обходиться водичкою. Утім, це лише привід. Справжня причина візиту - інша.

До гучного розслідування приєднується і скандальний Дмитро Корчинський. За образу президента та прославляння східної частини України магазин звинувачують у сепаратизмі. Чи дійсно саме такі чеки видають у магазині і як таке взагалі могло статися пояснити активні захисники честі гаранта продавчині не дають. Натомість Ілля Ківа вже звітує про успішну спецоперацію самому міністру. На допомогу викликають поліцію. Перед тим як приступити до роботи, вони повинні пройти своєрідний обряд ініціації. У цей час "активіст" продовжує допитувати продовчиню. У жінки сталеві нерви: не зважаючи на те, що Ілля Ківа дозволяє собі нецензурні висловлювання, дівчина тримається А ось власникам екс-правоохоронец просить передати, що вони майже мерці. Утім помирати безглуздою смертю власники магазину поки не мають Свою причетність до чеків-не визнають, мовляв, хтось дуже хоче спаплюжити їм репутацію. У поліції повідомили, що справу вже передали СБУ. Сам же магазин працює у звичному режимі та видає звичайні, не провокативні чеки

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення