У Запоріжжі АТОшник намагався вбити кохану та скоїти самогубство (відео)

Криваві пристрасті вирують у Запоріжжі. Чоловік стріляв у свою кохану і хотів висадити у повітря себе.

Так військовий вирішив помститися власній жінці, яка його покинула. Хто або що стало поміж подружжя? Історія про катастрофічні наслідки надмірного кохання

Патрульні поліцейські вмовляють знервованого самогубцю не підривати гранату, яку він міцно тримає в руках. Чоловік хоче вчинити суїцид, а за якісь пів години до того він розстріляв свою кохану жінку

Чи могла Марина навіть уявити собі, що колишній коханець вирішить її вбити? Жінка була у глибокому шоці. Вона вмить опинилася на волосині від смерті. Це пощастило, що Петро поцілив їй у руку та ногу.

Та стрілець був упевнений, що вбив кохану. Після цього він заїхав у двір багатоповерхівки й витяг гранату - аби підірвати себе.

Дмитро - патрульний, який вів перемовини зі скаженим стрільцем. Разом із напарником, вони перші його знайшли на темному подвір'ї.

Патрульним чоловік розповів, що він - військовий, служить в АТО. Наразі перебуває у відпустці. Свою кохану жінку Петро вирішив убити, бо - тільки послухайте - скажено її любить! У соціальних мережах він писав їй погрози і попереджав, що скоро Марина помре.

Машину підозрюваного оточили. Він здався після кількагодинних перемовин, віддав зброю та поїхав із патрульними до лікарні, де просив вибачення у пораненої.

Життю Марини, за словами лікарів, нічого не загрожує. Менше, ніж за тиждень, вона вже повернеться додому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення