У Запоріжжі чоловік розстріляв колишню дружину, її коханця та себе (відео)

Траур до Дня закоханих - у Запоріжжі. І за іронією долі, криваві пристрасті в місті вирували через любов.Чоловік заявився до своєї колишньої дружини і на порозі зустрів її в компанії нового коханця. Нерви не витримали й несамовиті почуття вилилися в постріли з пістолета. Він застрелив пару впритул, а потім улаштував гонитву з копами. Наші журналісти були на місці кривавих подій.

Трагедія сталася у приватному секторі в Шевченківському районі Запоріжжя. Чоловік застрелив свою колишню дружину і її нового коханця.

Усе було просто перед будинком, де жила жінка. Саме тут вона зачепилася з колишнім, бо він наштовхнувся на її нового коханця.

Тіла знайшлИ сусіди, які й викликали поліцію. Жінка й чоловік померли на місці. В Запоріжжі оголосили план Перехоплення. За кілька кілометрів від місця злочину патрульні помітили підозрюваного. І тут розгорнувся справжній бойовик

Вбивця спробував втекти. Однак не впорався із управлінням і з'їхав у кювет. Потім вийняв предмет схожий на пістолет та на очах у патрульних вистрелив собі у голову

Але навіть після такого самогубця не помер! Його, у вкрай тяжкому стані, доставили в реанімацію. Лікарі зробили все можливо, та шансів на порятунок дуже мало.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення