У Запоріжжі жінці-водію трамваю пробили голову (відео)

Надзвичайний та кривавий інцидент - у Запоріжжі. Там вночі - скалічена жінка-машиніст трамвая. Лише подумайте, здоровезні чолов'яги насмілилися підняти руку водія транспорту. За те, що вона попросила нахабних пасажирів не курити в вагоні цигарки!

За таке зауваження кермувальниці проломили голову та поламали плече. Жінка більше доби перебувала між життям і смертю. А що ж з її кривдниками? Як думаєте, їх покарали? Зараз ми вас шокуємо. Зухвалий напад на жінку: водійку трамвая жорстоко побили за зауваження. Жінка попросила не курити у вагоні Постраждала - сорокавосьмирічна водій трамваю Олена Кушко -вже другу добу у лікарні. Вона тільки-но прийшла до тями.

Розповідає: двоє пасажирів напали просто під час робочої нічної зміни. Це - останнє, що пам'ятає Олена. Вона і досі не розуміє, як її викинули з вагону. Більше того, із важкою травмою голови, жінка ще й примудрилася повернутися за кермо та проїхати кілька зупинок. Аж поки - остаточно не втратила свідомість. У жінки пробита голова та зламане плече. Наряду патрульної поліції вдалося затримати одного з нападників. Йому 41 рік, мешканець Запоріжжя. У чоловіка- розбите око, і він розповідає, що разом із водієм випав із трамваю, начебто, випадково

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення