З 'явилися подробиці ДТП, в якій загинула родина на Харківщині (відео)

Цей жах стався наприкінці грудня. Харківська кільцева: два легковики просто стояли на світлофорі, коли прилетіло ззаду. Це був двотонний позашляховик. Дівчинка загинула в автомобільній аварії, разом із власним батьком. А її мама ледве вижила і дістала тяжку травму голови.

Весь цей неймовірний жах стався з вини однієї людини - водія дорогого джипа, який за один день розтрощив аж двоє Жигулів. І ви вгадали - він був п'яний. Такий, що обставин обох аварій навіть не пам'ятає.

У тій страшній аварії Діана втратила єдину доньку та чоловіка. І сама вижила тільки дивом. Через тяжку травму голови жінка не пам'ятає моменту зіткнення.

Водій джипа і не думав допомагати. Він тисне на газ і тікає від розлючених свідків. А десь за два кілометри, на виїзді з Харкова, вилітає на зустрічну. Просто ось на цю стареньку «двійку»

Всередині Жигулів були четверо: Олександр, його дружина, восьмимісячна донька Ярослава та тітка дівчинки - Ірина. Останню ударом викинуло у вікно. Це і врятувало їй життя

Позашляховик зім'яв Жигулі, наче бляшанку. Маленька Ярослава загинула просто у своєму візочку. Дитину розчавило. Її батька та матір - везуть у реанімацію.

А це - водій джипа. Надзвичайні новини застали його одразу після аварії, у машині копів. Чоловік ледь розмовляє від випитого. 1 і 7 проміле алкоголю в крові.

Сама Діана ледь стримує сльози. Розповідає, що того вечора вони щасливі поверталися від лікарів з хорошою звісткою - дитину вдалося вилікувати після тривалої хвороби.

Водій джипа під час засідання стоїть мовчки. Павлові - 36. Офіційно - безробітний. Ще під час слідства зізнався - того вечора дійсно пив - поминав свою тітку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення